alo-logo
0
0 €

Prsteň s perlou a diamantmi Pearl Desire

Jemný prsteň vyrobený z 18kt bieleho zlata s diamantmi a morskou bielou perlou je vyjadrením nekonečnej hlbokej krásy. Jeho žiara je ako vodná hladina, ktorá odráža slnko úspechu a splnených snov. Šperk je súčasťou kolekcie Ocean & River.

Perly sú nadčasové, dedia sa z generácie na generáciu a nikdy nevyjdú z módy. Inak tomu nie je ani v prípade diamantov. Náramky, náhrdelníky, prstene a náušnice z kolekcie Ocean & River kombinujú to najlepšie. Morské a sladkovodné perly s bielymi aj farebnými drahokamami dávajú vzniknúť šperkom, ktoré vydržia celé generácie.

Spoločnosť ALO diamonds vyrába v Čechách šperky z diamantov a drahých kameňov už takmer 30 rokov. Každý šperk je tak originál a je tiež opatrený certifikátom pravosti a dodaný v luxusnom balení. Či už vyberáte zásnubný prsteň alebo diamantový náramok alebo náhrdelník, nedarujete s nami iba šperk, ale aj múdru investíciu.

1 386 €
    • luxusné balenie a doprava zadarmo
    • certifikát pravosti
    • možnosť vrátenia do 14tich dní od prevzatia
Zistite svoju veľkosť prsteňa 1 variantov
Vyberte váhu drahokamu 1 variantov
Farba zlata
biela
Rýdzosť zlata
18K zlato
Približná hmotnosť šperku
3.2 g
Približná hmotnosť všetkých kameňa
0.05000
Približná farba všetkých kameňov
G
Približná kvalita všetkých kameňov
SI1
ID
324907386B.PSB
  • facebook
  • twitter

Z rovnakej kolekcie

Už viac ako dve desaťročia vynakladáme úsilie na zodpovednývýber zdrojov vzácnych materiálov, ktoré používame v našich šperkoch.

Objavte viac